Voor nieuwe ouders, enkele belangrijke weetjes
Schooluren:

We starten elke dag om 8.40 u tot 11.50 u en herbeginnen om 13.20 u tot 16.05 u. Uitgezonderd op vrijdag dan gaat de schoolpoort dicht om 15.40 u

Opvang op school:
morgens vanaf 08.25 u, ’s middags vanaf 13.05 u
Donderdagavond studie vanaf 3deleerjaar en dit tot 17.10 u


Stekelbees:
Er is morgenopvang vanaf 07.00  u en er is naschoolse opvang tot 19.00 u
Woensdagnamiddag opvang tot 14.00 h ( kinderen die langer moeten blijven worden met de bus naar de hoofdopvang in de Stationsstraat gebracht ). De kinderen worden door de begeleiders van Stekelbees naar school gebracht of op school afgehaald.


Middag:
De kinderen kunnen over de middag op school blijven om hun maaltijd te nemen. Warme maaltijden worden door een traiteur geleverd (traiteur De Ruyck, Tijdokstraat 14, 8380 Zeebrugge).
Kinderen kunnen ook hun boterhammen mee brengen. Het verkrijgen van soep of een sapje is mogelijk. Water is altijd beschikbaar.


Versnaperingen:
Kleuters: de kleuters kunnen inschrijven voor koek en fruit zodat je niet hoeft te zorgen voor een koek of fruit. Elke dag krijgen de kinderen een droge koek, een stuk fruit en fruitsap.
Voor koek en fruit betaal je het eerste trimester € 15,00 voor het tweede en derde trimester € 12,00.
Lagere school:
Alleen op maandagnamiddag kan een droge koek gegeten worden. Alle andere dagen zorgen de kinderen voor een stuk fruit of groente.
De kinderen kunnen inschrijven om op donderdag een stuk fruit te eten dat door de school wordt besteld in het project “Tutti Frutti”. Daarvoor betalen zij voor een heel schooljaar € 8,00. We moedigen het eten van fruit en groente aan als tussendoortjes en we vermijden
andere zoetigheden.


Kom op bezoek:
Je kan steeds op bezoek komen, maar het is best dat je een afspraak maakt. De rondleiding en toelichting neemt vlug één uur in beslag.


Inschrijvingen:
Kleutertjes kunnen pas naar school komen op de instapdag die volgt nadat ze 2 jaar en 6 maanden zijn.Er is een instapdag na elke vakantieperiode, op 1 februari en na Hemelvaart.

Vooraf:
Het is wenselijk om vooraf een schoolbezoek af te leggen om kennis te maken en om toelichting te geven bij het administratieve luik en het pedagogisch concept.


Van harte welkom !

Bradericplein 16a - 8340 Damme - 050/35 47 87

Copyright © 2013. Alle rechten voorbehouden.